29 mars 2009
13:15

Referat: Skabersjö IF - AIF Barrikaden

En match man helst vill glömma (eller åtminstone en halvlek)

Vi startade med en ny kille i målet som hette Amar. I backlinjen hade vi från start David C, Robert S (också ny som dock tränat en del som "Robban"), Abbe och Claes. På mittfältet började vi med Johan E, Alex P, Mikael B och Victor G medan anfallsduon utgjordes av Sten och Mohammed A-H. Som enda avbytare hade vi Walle O (också ny men som tränat några gånger) som spelade 55 min på innermittfältet.

Vi hade väl så mycket boll som dem under hela matchen. Vi satte dock inte deras målvakt som såg ut att vara 14-15 år på något som helst svårare prov (han gav i och för sig ett lugnt och säkert intryck men som sagt, vi gjorde honom felfri) utan slog undantagslöst allt för långa bollar på våra anfallare.

I 1:a halvlek kämpade vi dock föredömligt trots två baklängesmål, två mycket vackra sådana, ett långskott i vardera krysset i 5:e resp. 31:a min.

I 2:a fortsatte vi att ha ganska mycket boll fram till sista 15-20 min sedan de gjort 2 täta mål i 68:e och 70:e min. Därefter vek vi ner oss totalt och halva laget stod mest och tittade på när vi förlorat bollen. 5-0 sju min före slut var därför följdriktigt och det kunde lätt blivit ännu fler baklängesmål på slutet med lite mindre tur. Inställningen hos flera av spelarna var ö.h.t. dålig i 2:a halvlek. En eloge dock till backlinjen som fick ta hur mycket jobb som helst men kämpade bra hela tiden och gjorde en fullgod insats liksom målvakten.